Η εταιρία ΑΦΟΙ Ι. ΑΡΑΧΩΒΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2006 ως φυσική συνέχεια της ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της την δεκαετία του 60'.

Κύριο αντικείμενο εργασιών της εταιρείας είναι η εμπορία υδραυλικών ειδών-ειδών υγιεινής, και προϊόντων θέρμανσης.

Η έδρα μας βρίσκεται στο Βύρωνα στην οδό Κερκύρας 24 . Παράλληλα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος ειδών υγιεινής στην οδό Αγίας Σοφίας 115 και εκθεσιακός χώρος των ειδών θέρμανσης στην οδό Κερκύρας 22 όπου και ο πιο απαιτητικός πελάτης μπορεί να βρει τα πλέον επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς.

Σήμερα η εταιρεία ΑΦΟΙ Ι. ΑΡΑΧΩΒΑ Ο.Ε. διαχειρίζεται ένα κύκλο εργασιών ο οποίος περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα προϊόντων πολλών κατηγοριών:

Υδραυλικά Είδη, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Θέρμανσης, Φυσικού Αερίου, Είδη Υγιεινής, Πλακάκια, Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, Υλικά Τοποθέτησης Πλακιδίων κ.λ.π.

Πελάτες της εταιρείας μας είναι υδραυλικοί, τεχνικές - κατασκευαστικές εταιρίες, εργολάβοι, μηχανικοί, ψυκτικοί, αλλά και απλοί ιδιώτες στους οποίους το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας δίνει με υπευθυνότητα τις σωστές λύσεις στις ανάγκες που θέλουν να καλύψουν.

Με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε ποικιλία αλλά και ποιότητα προϊόντων, επιδιώκουμε πάντα να είμαστε καλά ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στα είδη μας ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές μας και συνεπείς στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Με την υπευθυνότητα, τις σωστές επιλογές των προϊόντων και την άμεση εξυπηρέτηση, η ΑΦΟΙ Ι. ΑΡΑΧΩΒΑ Ο.Ε. αυξάνει συνεχώς το κύρος και την καλή της φήμη σε όλη την Ελλάδα και έχει μόνο ευχαριστημένους πελάτες και συνεργάτες.

All Rights Reserved...